Druk op F5 om de tekst te verversen/press F5 to refresh
Dit verslag wordt verzorgd door: Mieke Maartense.

11:52 / We feliciteren Joannathan Duinkerke met zijn overwinning. Eigenlijk wil ik alle deelnemers bedanken voor deze mooie wedstrijd en de fans voor hun aanmoedigingen. Graag tot ziens
11:48 / Dus het podium ziet er zo uit:
1. Joannathan Duinkerke Willebrord Wil Vooruit
2. Kevin Wester WV Noord-Holland
3. Sander Hummel WSV Emmen
11:47 / Het is Joannathan Duinkerke die deze wedstrijd heeft gewonnen
11:43 / En de laatste ronde is begonnen.
11:43 / Dus we zitten in de finale. Wie zal er winnen?
11:40 / Nog 3 ronden te rijden voor de ID-renners.
11:37 / Verschillende renners hebben materiaalpech. Maar dat wordt gelukkig hersteld.
11:35 / Het gaat nog goed met onze renners. De vermoeidheid slaat soms wel toe, maar het zijn bikkels die hier rijden.
11:29 / Tot nu toe aan de leiding:
1. Sander Hummel
2. Joannathan Duinkerke
3. Kevin Wester.
De beste dame is tot nu toe Irma van Duyn.
11:26 / fans van Joannathan Duinkerke schreeuwen hun keel schor voor hun held
11:20 / Peter Jahn voelt zich nog prima. Hij is altijd fan geweest van Lance Armstrong en rijdt ook op een fiets daarvan.
11:18 / De beste drie in deze wedstrijd zijn op dit moment Joannathan Duinkerke, Sander Hummel en Ronald Proost.
11:16 / We horen de fans van Irma van Duyn. Intussen geeft Peter Jahn aan dat het goed gaat. Dat is mooi.
11:15 / Er zijn vanochtend dus twee wedstrijden: De ID-renners en de junior vrouwen. Ook van de laatsten houden wij u op de hoogte. Voor de veiligheid zullen de renners finishen vóór de junior vrouwen arriveren voor hun doorkomst.
11:14 / De ID-renners kunnen rekenen op sportief publiek. Ze flitsen voorbij, toegejuicht door vrienden en bekenden.
11:09 / En daar zijn ze gestart door Edwin van den Berghen van Dethon. Dethon heeft trouwens deze wedstrijd voor ID-renners mogelijk gemaakt.
11:04 / Graag stel ik de ID-renners aan u voor: Joannathan Duinkerke uit Goes, Irma van Duyn uit Schoondijke net als Ronald Proost, Walter Pollet komt uit Hulst. Martijn Stahl en Tonny Hoogstraate zijn plaatsgenoten uit Terneuzen. Roxanne de Boeff is afkomstig uit Dordrecht, Dan hebben we Danny Hadderingh uit Emmen, Jean Hamers woont in Fijnaart. Sander Hummel is uit Erica. Peter Jahn komt uit Clinge. Sven Megens is een Brabander uit Oud Gastel. Jozua van der Roest heeft Veendam als thuisbasis en in Alkmaar kijken ze naar de favoriet Kevin Wester.
11:03 / Het is zometeen de beurt aan de ID-renners. Zij rijden rondes van 800 meter. Vanuit de finishplaats is dat goed te volgen, aangezien zij om de finishdijk heen rijden, onder de heuse ‘s-Heerenhoekse boulevard.
10:56 / Ook hier zijn bekende namen. Wie kent bijvoorbeeld lokale bekende Joannathan Duinkerke. Ook Tonnie Hoogstraate is geen onbekende. Hij haalde verschillende medailles in 2011 n de Special Olympics.
10:45 / Over 20 minuten, na de junior vrouwen, starten de ID-renners. Zij zullen een half uur rondes van 800 meter afleggen. Edwin van den Berghen van Dethon geeft hen het startsignaal. We wensen iedereen veel succes!